رسوايي فيش هاي حقوقي که به تازگي در رسانه هاي انگليس مطرح شده سومين ماجراي جنجالي است که در هفته هاي گذشته افکار عمومي در بريتانيا را عليه بي بي سي بسيج کرده است.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، به نوشته وبسايت «بيزنس اينسايدر» مساله فيش هاي حقوقي در انگليس نيز مساله ساز شد و با برملا شدن فيش هاي حقوقي مديران ارشد بنگاه خبر پراکني بي بي سي، به رسوايي تازه اي براي اين شبکه در رسانه هاي بريتانيا تبديل شد.
بيزينس اسنايدر در اين باره مي نويسد:
بنگاه خبرپراکني بيبيسي از طريق مجوز تلويزيوني بريتانيا، حدود 4.9 ميليارد دلار از اموال عمومي مردم درآمد داشته و تحت فشارهاي زياد براي شفافسازي درباره نحوه صرف شدن اين پول قرار گرفته است. به همين دليل، اين کمپاني اطلاعات مالي ساليانه خود را به شکل گزارش سالانه ارائه کرد. حقوقي که خبرنگاران و مديران اجرايي دريافت ميکنند، به کانون توجه رسانههاي تبديل شده است.
گزارش سالانه امسال نشان ميدهد که پرداختي هيئت مديره تا ماه مي 2016 به ميزان 2.2 درصد افزايش داشته و به مبلغ 4.9 ميليون دلار رسيده است. کل لايحه دستمزدهاي بيبيسي نيز بسيار بالاست. 19هزار کارمند اين کمپاني، 1.3 ميليارد دلار در سال 2015/16 حقوق ميگيرند که شاهد افزايش 1.3 درصدي نسبت به سال قبل بوده است.
به نوشته وبگاه «بيزنس اينسايدر» يازده نفر از تيم ارشد بيبيسي حدود دو برابر بيشتر از «ترزا مي» نخست وزير جديد انگليس (190هزار دلار) سالانه درآمد دارند. ليست افراد به شرح ذيل است:
1- تيم ديوي، مديرعامل بيبيسي جهاني: 881هزار دلار
2- لرد توني هال، سرپرست کل بيبيسي: 617هزار دلار
3- آن بولفورد، معاون سرپرست کل: 524هزار دلار
4- هلن بوئدن، رئيس راديو بيبيسي: 524هزار دلار
5- جيمز هاردينگ، رئيس امور فعلي و جديد: 497هزار دلار
6- جيمز پورنل، رئيس آموزش و راهبرد: 432 هزار دلار
7- بال سامرا، رئيس اقتصادي: 428هزار دلار
8- رالف ريورا، نقش بدون نام در آموزش: 407هزار دلار
9- شارلوت مور، رئيس محتوا: 392هزار دلار
10- والري هيوز، رئيس امور در مجلس 391هزار دلار
11- مارک لينزي، رئيس استوديوهاي بيبيسي 387هزار دلار
اگر چه شيوه اطلاع رساني بي بي سي خود براي به بي اعتباري اين شبکه کافيست اما ررسوايي فيش هاي حقوقي که به تازگي در رسانه هاي انگليس مطرح شده سومين ماجراي جنجالي است که در هفته هاي گذشته افکار عمومي در برييتانيا را عليه بي بي سي بسيج کرده است. انتشار گزارش مراجع رسمي رسيدگي به تجاوز هاي سريالي در ساختمان اين شبکه ، دريافت رشوه از اتحاديه اروپا براي تغيير راي مردم و برگزاري مجدد «برگزيت» از جمله مسائلي است که به شدت در هفته هاي گذشته بي بي سي را در بريتانيا بي اعتبار کرده است.

سايت بيزينس اسنايدر
گفتني است بي بي سي فارسي پيش از اين رسوايي با ورود به ماجراي فيش هاي نجومي در ايران تلاش کرد از دريافت حقوق بالا توسط مديران ارشد دولت روحاني حمايت کند.

منبع: جام نيوز